Πρόσκληση από το Επιμελητήριο Bοιωτίας για τηλεημερίδα ΓΕΦΥΡΑ

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του για το νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ

σας προσκαλεί σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ. 

Ποιοι οι δικαιούχοι και πως μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12:00Κεντρικός ομιλητής: ο κ. Φώτης Κουρμούσης

Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών

Σκοπός της τηλε-ημερίδας είναι η πληροφόρηση των δυνητικών δικαιούχων (ελεύθερων επαγγελματιών, φυσικών προσώπων με ατομική επιχείρηση σε κλάδους που έχουν πληγεί, εταίρων προσωπικών ή κεφαλαιουχικών εταιριών των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί υποχρεωτικά κ.α.) για την επιδότηση δανείων με υποθήκη στην 1η κατοικία, όσων επλήγησαν οικονομικά από τις συνέπειες της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης του COVID-19 (ν. 4714/2020).

Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κ.Φώτης Κουρμούσης, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ και ύστερα θα απαντήσει σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Δεδομένης της δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας, η ενημέρωση και η συμμετοχή των ενδιαφερομένων μελών μας κρίνεται σημαντική.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το e-mail τους (και την επωνυμία της επιχείρησης), στο οποίο θα τους αποσταλεί το link, μέσω του οποίου θα λάβουν μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη, στο e-mail: epimviot@otenet.gr   έως την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020.

Σχετικά